Μπακογιάννη:Αίτημα της κοινωνίας οι εκλογές

ntorakii«Το τελευταίο που χρειάζεται ο τόπος, σήμερα, είναι οποιασδήποτε μορφής πολιτική αλαζονεία», δηλώνει στη συνέντευξή της η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι αν και ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας για αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές είναι εφικτός, θα πρέπει να αναζητήσει τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική και πολιτική συμμαχία για την ανασυγκρότηση του κράτους.

Η κα. Μπακογιάννη, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφερόμενη στον πρόσφατο ανασχηματισμό, εκτιμά ότι δεν θα μακροημερεύσει γιατί, όπως λέει, το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ερωτηθείσα για τυχόν πρόωρες εκλογές πιστεύει ότι «δεν είναι μακριά», ενώ για το αίτημα της ΝΔ για προσφυγή στις κάλπες το χαρακτηρίζει «αίτημα της κοινωνίας».

Σχετικά με τη δεύτερη αξιολόγηση και τα τυχόν μέτρα στην αγορά εργασίας, η κ. Μπακογιάννη ξεκαθαρίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η εργασιακή ζούγκλα δεν μπορεί να είναι λύση».

Για την πιθανότητα 4ου μνημονίου υπογραμμίζει ότι «αν η πραγματική οικονομία συνεχίζει να βυθίζεται δεν θα αποφύγουμε όρους ανάλογους με ένα 4ο μνημόνιο».

Αναφορικά με τη σύσταση του ΕΣΡ, εκφράζει τη χαρά της «που επικράτησε τελικά η σωφροσύνη», και δηλώνει οπαδός της εθνικής συνεννόησης.

Τέλος, για την πρόσφατη εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ, η συντονίστρια Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ υποστηρίζει την άποψη ότι «θα περιμένουμε να δούμε για να κρίνουμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα