Μουζάλας:Ενημέρωση των κομμάτων για το προσφυγικό σε εβδομαδιαία βάση

MOUZALAS_718770538

Συνάντηση είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του προέδρου της Ν.Δ., βουλευτές του κόμματος, Ιωάννη Πλακιωτάκη και Κωνσταντίνο Τασούλα,εγκαινιάζοντας τον κύκλο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς .

Μετά τις συναντήσεις ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ξεκίνησε να υλοποιείται αυτό που είχα πει παλιότερα. Ότι δηλαδή θα κάνουμε μια προσπάθεια σαν Υπουργείο με τη σύμφωνη γνώμη και του πρωθυπουργού να έχω μια επαφή με τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου για να συζητάμε και να τα ενημερώσω για το προσφυγικό. Επιπλέον, κάνουμε μία προσπάθεια να ορίσουν εκπροσώπους τους ώστε να αποκαταστήσουμε μία μόνιμη επαφή, αν είναι δυνατόν, και σε εβδομαδιαία βάση.

Σ΄ αυτήν τη μόνιμη επαφή θα γίνεται ενημέρωση από την πλευρά μας για το προσφυγικό αλλά συγχρόνως θα ακούμε με πολύ προσοχή τις δικές τους προτάσεις. Στόχος είναι να μπορεί να υπάρξει η μικρότερη δυνατή αντιπαράθεση και ο μεγαλύτερος εμπλουτισμός ιδεών και προτάσεων για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος που είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα εθνικό ζήτημα. Θέλω να ευχαριστήσω τα κόμματα τα οποία δεχθήκαν αυτή την πρόταση και αποστείλανε τους εκπροσώπους τους. Νομίζω ότι μας τιμήσανε και ελπίζω και εμείς με τη συμπεριφορά μας να τα τιμήσουμε ανάλογα».

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη στις 11:00 το πρωϊ ο Γ. Μουζάλας θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και στις 12:00 με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

 

Σχετικά Νέα