Μαρτυρία-σοκ από το οικόπεδο του θανάτου: Άκουγα τις φωνές και λέω κάποιος να μου κλείσει τα αυτιά

Στο οικόπεδό του βρήκαν φρικτό θάνατο 25 άνθρωποι, οι περισσότεροι από τους οποίους βρέθηκαν αγκαλιασμένοι.

Οι 25 απελπισμένοι κάτοικοι της περιοχής αναζητούσαν διαφυγή από τις φλόγες με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο αδιέξοδο πάνω από τον γκρεμό. Εκεί κυκλώθηκαν από τη φωτιά και κάηκαν.

Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, μιλώντας στον Realfm, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

«Υπήρχε πρόσβαση στην παραλία από το οικόπεδο», δήλωσε. «Υπήρχε και υπάρχει μια πόρτα με σκάλα που οδηγεί στη θάλασσα».

Αν οι 25 άτυχοι άνθρωποι το γνώριζαν και εσκεμμένα πήγαν εκεί προκειμένου να κατέβουν κάτω αλλά δεν πρόλαβαν, ή αν βρέθηκαν εκεί χωρίς να γνωρίζουν ότι υπήρχε διέξοδος προς τη θάλασσα, παραμένει άγνωστο.

Ο κ. Φράγκος δήλωσε στο Realfm: «Μπήκαν οι άνθρωποι στο σπίτι, δεν μπόρεσαν να δουν την πόρτα για να κατέβουν στην παραλία και αυτοί είναι που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι. Ο κόσμος που κάηκε μέσα στο σπίτι μου, κάηκε γιατί δεν υπάρχει ένα σχέδιο από που να φύγουν σε ανάλογη περίπτωση».

«Το σπίτι μου έχει πρόσβαση στην παραλία με σκάλες, κάποια κοπέλα προσπάθησε να πηδήξει από τον γκρεμό και τη χάσαμε», πρόσθεσε.

Σοκαριστική όμως είναι και η μαρτυρία του Κίμωνα Ποταμιάνου, στον οποίο ανήκει το διπλανό οικόπεδο: «Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση στην παραλία εκτός από σπίτι του κ. Φράγκου. Ήταν φρίκη. Άκουγα τις φωνές των ανθρώπων να καίγονται και λέω κάποιος να μου κλείσει τα αυτιά. Τα περισσότερα σπίτια έχουν πρόσβαση στην παραλία αλλά είναι κλειστές οι μάντρες», τόνισε.

 

Σχετικά Νέα