Μαξίμου: «Ο Μητσοτάκης δεν θα γλιτώσει από κανένα πρωτοσέλιδο του κουμπάρου του»

Το επανειλημμένα διαψευσμένο σενάριο περί δήθεν κόντρας Τσίπρα – Τσακαλώτου επαναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», εισπράττοντας τα πυρά πηγών του Μεγάρου Μαξίμου που αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Περιμέναμε κάτι πιο φρέσκο από τις εφημερίδες του διωκόμενου για εμπορία ναρκωτικών, κ. Μαρινάκη, μήπως και διασωθεί από τα εσωκομματικά του προβλήματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

 

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σχολιάζουν ως εξής το σημερινό (Σάββατο 21/4) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», περί εκδίωξης του «επικίνδυνου» Ευ. Τσακαλώτου από την κυβέρνηση:

Περιμέναμε κάτι πιο φρέσκο από τις εφημερίδες του διωκόμενου για εμπορία ναρκωτικών, κ. Μαρινάκη, μήπως και διασωθεί από τα εσωκομματικά του προβλήματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως φαίνεται, η φαντασία τους εξαντλείται σε καταστροφολογία για την οικονομία, εξόφθαλμα στημένες δημοσκοπήσεις και το χιλιοπαιγμένο και άλλες τόσες φορές διαψευσμένο σενάριο περί δήθεν κόντρας Τσίπρα – Τσακαλώτου. 

Θα μπορούσαν και καλύτερα.

Πολύ φοβούμαστε ότι αν ο κ. Μητσοτάκης δεν καταφέρει να λύσει τα εσωκομματικά του, δεν θα τον γλυτώσει κανένα πρωτοσέλιδο του κουμπάρου τους.

Το πρωτοσέλιδο των «Παραπολιτικών»:

Σχετικά Νέα