Μαξίμου: Ο κ Μπογδάνος δεν είναι η πρώτη φορά που μπερδεύει την ενημέρωση με την προπαγάνδα

Σε ανακοίνωσή το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με τους υπαινιγμούς του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε βάρος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει:

“Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις” και συνεχίζει:

“Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης”.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις “ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου”, όπως αναφέρει, ενώ χαρακτηρίζει τους υπαινιγμούς απαράδεκτους. Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα