Μαξίμου: Ο Κ. Μητσοτάκης προκάλεσε συζήτηση στη Βουλή για να επαναλάβει το sucess story Σαμαρά

Κυβερνητικός αξιωματούχος του Μεγάρου Μαξίμου, σχολιάζοντας την παρουσία του προέδρου της ΝΔ, στον απόηχο της σημερινής κοινοβουλευτικής διαδικασίας, τονίζει:

«Ο κ. Μητσοτάκης προκάλεσε συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία για να έρθει να μας πει για τις αναρτήσεις του κ. Καμμένου στα social media και να συνεχίσει την εκπροσώπηση σκοτεινών συμφερόντων και εν τέλει να μην πει τίποτα επί της ουσίας για την οικονομία».

«Απλά επανάλαβε το success story Σαμαρά, το οποίο αποδόμησε για ακόμη μία φορά ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι οι σημερινές προοπτικές δυναμικής ανάκαμψης της οικονομίας, ουδεμία σχέση έχουν με το 2014», προσθέτει.

Επιπλέον, σχολιάζει σκωπτικά ότι «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης ξέχασαν ξαφνικά αυτό που τόσο καιρό έλεγαν, πως καταστρέφεται η χώρα και έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν πως το κλίμα για την ελληνική οικονομία βελτιώνεται, ενισχύεται η εμπιστοσύνη διεθνώς και οι αποδόσεις των ομολόγων σημειώνουν χαμηλά κρίσης, διότι οι επενδυτές περιμένουν τη δήθεν επόμενη κυβέρνηση!».

Σε έντονο τόνο, ο ίδιος αξιωματούχος της κυβέρνησης αναφέρει ότι, κατά τα λοιπά, «συνέχισε τις ανοησίες που συγκροτούν την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ τις τελευταίες δύο εβδομάδες», κατηγορώντας παράλληλα τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά πλήρως στοιχισμένος πίσω από τους ακροδεξιούς του κόμματός του, με τους οποίους βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση». Επισημαίνει δε, ότι «μονάχα στο τέλος της συζήτησης και κατόπιν της πίεσης του πρωθυπουργού για τη δήλωσή του στο Politico, αναγκάστηκε να ανακαλέσει για τη Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα