Μαξίμου κατά Ντ.Μπακογιάννη: “Δεν σε ενδιαφέρει το αν θα υποστούν νέα μέτρα οι Έλληνες”

Η απάντηση από το Μαξίμου δεν άργησε… Το Μαξίμου την κατηγόρησε ότι θέλει εκλογές, πως τάσσεται με το μέρος του Σόιμπλε και ότι δεν την ενδιαφέρει το αν θα υποστούν νέα μέτρα οι Έλληνες.

Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Σε μια απέλπιδα, μάλιστα, προσπάθειά της προτείνει το τραγελαφικό «να ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου της διαπραγμάτευσης». Θα ήταν επικίνδυνο, αν δεν ήταν τόσο φαιδρό. Είναι φανερό ότι δεν την ενδιαφέρουν τα νέα μέτρα που θα υποστούν οι Έλληνες πολίτες –δεν αφορούν ούτε αυτήν, ούτε τους φίλους της. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να υποβάλλει διαρκώς τα διαπιστευτήρια της ΝΔ προς τους θεσμούς, λίγο προτού ο κ. Μητσοτάκης συναντήσει την Άνγκελα Μέρκελ και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Η κ. Μπακογιάννη δικαιολογεί τον Σόιμπλε, στηρίζει το ΔΝΤ, βάλλει κατά των πολιτών, και ζητά εκλογές. Αγνοεί ό,τι δεν συμβαδίζει με το αφήγημά της, όπως οι δηλώσεις των Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Μάρτιν Σούλτς και άλλων, οι οποίοι μόνο στην ελληνική κυβέρνηση δεν επιρρίπτουν τις ευθύνες των καθυστερήσεων της διαπραγμάτευσης.

Η κ. Μπακογιάννη θα περιμένει για πολύ καιρό τις εκλογές. Ευτυχώς γι’ αυτήν, θα έχει παρέα: τον κ. Μητσοτάκη και όσους τους τυφλώνει το αντιπολιτευτικό μένος”.

Σχετικά Νέα