Μαξίμου: Η Ν.Δ. νομίζει ότι με ανοησίες θα απαλλάξει τον εαυτό της από τις ευθύνες για τη διαπλοκή δεκαετιών

1631f54fad576f63d22f47de38cf7cbbΤο αφήγημα περί διαπλοκής που προσπαθεί να στήσει η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας, μάλιστα και διεθνείς διαστάσεις, είναι τόσο γελοίο που δεν επιδέχεται οποιασδήποτε συζήτησης, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

Το αφήγημα περί διαπλοκής που προσπαθεί να στήσει η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας μάλιστα και διεθνείς διαστάσεις, είναι τόσο γελοίο που δεν επιδέχεται οποιασδήποτε συζήτησης.
Γίνεται όμως ακόμα πιο γελοίο, όταν τα σενάρια αυτά τα επεξεργάζεται και τα προωθεί η Ν.Δ., το κόμμα της Siemens, του κ. Χριστοφοράκου, του κ. Παπασταύρου, των θαλασσοδανείων.
Ας μη νομίζουν ότι με αυτές τις ανοησίες θα πετάξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς διαπλοκής, μέσω του οποίου λεηλάτησαν επί δεκαετίες τη χώρα.

……………………………………………………………..

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» εκδόθηκε νωρίτερα η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι κ. Τσίπρας και Παππάς παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν απαντήσει για ποιο λόγο βρέθηκε ο «ταλαντούχος» δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μετά και το σημερινό, νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερος Τυπος» δεν μπορούν να κρύβονται.
Ο κ. Παππάς οφείλει σήμερα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιο λόγο.
Να απαντήσει επιπλέον αν και από ποτέ γνωρίζει τον κ. Αρτεμίου και τι σχέση έχει μαζί του».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την απάντηση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Περιμένουμε από την Κυβέρνηση και προσωπικά από τον κ. Παππά να σταματήσουν να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα και να απαντήσουν για τις σχέσεις τους με τον κ. Αρτεμίου. Ένα ναι ή ένα όχι περιμένουμε από τον κ. Παππά. Πήγε με τον κ. Αρτεμίου και επιχειρηματίες, τον Αύγουστο του 2013, στη Βενεζουέλα και για ποιο λόγο; Να ξέρει τέλος ο κ. Παππάς ότι στην περίπτωσή του δεν ισχύει το “η σιωπή είναι χρυσός”».

Την ίδια στιγμή, ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Νίκο Παππά και Νίκο Παρασκευόπουλο, «για τις σχέσεις του Μαξίμου με τον Κύπριο δικηγόρο κ. Αρτέμη Αρτεμίου», κατέθεσαν σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, 46 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά Νέα