Μαξίμου:Από το «υπογράψτε να τελειώνουμε» ο Μητσοτάκης παριστάνει τον υπερασπιστή των αδύναμων

1934506

«Αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να είναι ειλικρινής απέναντι στους αδύναμους, οφείλει να διατυπώσει ξεκάθαρα τις δικές του θέσεις για το ασφαλιστικό, την αναλογικότητα στην φορολογία, τις εργασιακές σχέσεις, την διαπλοκή. Κρυπτόμενος δεν πείθει ούτε τον εαυτό του» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ.

“Από το «υπογράψτε να τελειώνουμε» και το «δανειστές, κρατάτε γερά», η Νέα Δημοκρατία περνάει τώρα στην γραμμή του «Υπερασπιστή των αδύναμων στρωμάτων», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με σημερινές δηλώσεις του Κυρ. Μητσοτάκη. “Αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να είναι ειλικρινής απέναντι στους αδύναμους, οφείλει να διατυπώσει ξεκάθαρα τις δικές του θέσεις για το ασφαλιστικό, την αναλογικότητα στην φορολογία, τις εργασιακές σχέσεις, την διαπλοκή. Κρυπτόμενος δεν πείθει ούτε τον εαυτό του”, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση από το Περιστέρι, όπου περιόδευσε.  Δυστυχώς, και εδώ, στο Περιστέρι, επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι η αδυναμία της να επιστρέψει σε μια αναπτυξιακή δυναμική, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Η πολιτική της κυβέρνησης, όπως δρομολογείται με τα πρόσθετα μέτρα, τα οποία θα ψηφιστούν στη Βουλή, θα έχει τελικά ακριβώς το ανάποδο αποτέλεσμα. Θα βουλιάξει την οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση και θα υπονομεύσει κάθε ουσιαστική προσπάθεια για την ανάκαμψή της».

Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, έχουμε ένα χρέος: Να είμαστε πιο κοντά σε αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους, οι οποίοι βάλλονται περισσότερο από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Και να αποδείξουμε στην πράξη ότι η δήθεν κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες είναι απλά ένας μύθος, πρόσθεσε.

Καταλήγοντας επισήμανε ότι «οι πιο αδύναμοι είναι αυτοί, οι οποίοι πρώτοι πλήττονται από τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πιο αδύναμοι είναι αυτοί, οι οποίοι πλήττονται από τις αυξήσεις των εμμέσων φόρων, τις οποίες η Βουλή θα ψηφίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο».

 

Σχετικά Νέα