Μαξίμου:Απαράμιλλη η γραφικότητα του Μεϊμαράκη

Στη δυσκολία να αποδεχτεί ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης το αποτέλεσμα των εκλογών εστιάζει η ανακοίνωση του Μαξίμου, που απαντάει στα όσα είπε ο κ. Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

 

Οσο οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί στην ΝΔ οξύνονται, τόσο οι επιδείξεις πολιτικού βερμπαλισμού των επίδοξων αρχηγών της γίνονται πιο δραματικές. Η απαράμιλλη γραφικότητα του κ. Μεϊμαράκη εντείνεται από την δυσκολία του να αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών, αν και έχουν περάσει δέκα ολόκληρες ημέρες. Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις πολιτικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για όλα τα θέματα, ευθύς μόλις καταφέρει κάπως να ανασυγκροτηθεί στοιχειωδώς από την δίνη των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων στην οποία είναι βυθισμένη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε καλό μήνα και αναφέρθηκε στους κατοίκους των νησιών που, όπως είπε, λίγο πριν τις εκλογές τους είχε υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ και ο κ. Καμμένος τους είχε υποσχεθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν μπει ο ΦΠΑ.

«Βέβαια αυτά τα είπανε προ των εκλογών και τώρα που υφάρπαξαν την ψήφο τους γιατί τους πίστεψαν έρχονται και ξεχνούν και βάζουν φόρους και αγνοούν όσες υποσχέσεις έδωσαν», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Παράλληλα απευθύνθηκε και σε όσους κατοικούν στην πλατεία Βικτωρίας λέγοντας ότι και αυτοί πίστεψαν ότι μπορεί το μεταναστευτικό να λυθεί από την παρούσα κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν κάνει απολύτως τίποτα.

«Καλό μήνα και σε κάθε ελληνική οικογένεια όπου αυτό το μήνα δυστυχώς θα έχει φοροκαταιγίδα και μείωση αποδοχών. Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας ότι δεν έχουν ανοχή άλλη από τους πολίτες. Τους έχουν καταλάβει και για αυτό δυσφορούν πλήρως», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικά Νέα