Δημοσιεύθηκε στις: Πα, Σεπ 30th, 2016

Μαξίμου:Αδιανόητη η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου για την ελληνική δικαιοσύνη

452342341Η απάντηση του Μαξίμου στη δήλωση του κ. Κουμουτσάκου:

Ο κ. Κουμουτσάκος προέβη σήμερα σε μια πρωτοφανή δήλωση, αναφέροντας επί λέξει ότι «μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο ΣτΕ, η υπόθεση «τηλεοπτικές άδειες» έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη».

Η αδιανόητη αυτή δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, επιχειρεί ευθέως να αμφισβητήσει την ικανότητα της Δικαιοσύνης και μάλιστα ενός ανώτατου Δικαστηρίου, όπως το ΣτΕ, να απονείμει δικαιοσύνη, στοχοποιώντας μια δικαστική λειτουργία και μια συγκεκριμένη διαδικασία ως «σκοτεινή».

Η σαφής απάντηση της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ επισημαίνει ήδη ότι όσα «σκοτεινά» αναφέρονται στον τύπο για την ματαίωση της συνεδρίασης του ΣτΕ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ωστόσο, η ευθύνη της ΝΔ για την πρωτοφανή αμφισβήτηση των έργων της Ελληνικής Δικαιοσύνης είναι βαρύτατη.

Νωρίτερα, ο ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας  έκανε λόγο για «κατάρρευση της υπόθεσης «τηλεοπτικές άδειες»», τονίζοντας, με αφορμή και τα όσα συνέβησαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ότι «η υπόθεση έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη». «Κάθε μέρα που περνά, επιβεβαιώνεται ότι η υπόθεση αυτή έχει καταρρεύσει. Όχι μόνο στη συνείδηση των πολιτών, αλλά και στην πράξη. Μόνη λύση η πρόταση που εξαρχής υπέβαλε η Νέα Δημοκρατία: Κατάργηση του νόμου Παππά και διεξαγωγή νέου διαγωνισμού από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης» σημειώνει, συντασσόμενος πλήρως με τη «γραμμή» των καναλαρχών.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo