Λεβέντης: Αυτό που συμβαίνει είναι ξήλωμα του πουλόβερ

“Η κυβέρνηση τώρα τελευταία αναπτύσσει μια θεωρία ότι σχεδιάζει καλά νομοσχέδια. Επί 4 χρόνια ξεζουμίζαμε έναν λαό για να του παράσχουμε τώρα φιλί ζωής;”, διερωτήθηκε στην ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Αυτό που συμβαίνει είναι ξήλωμα του πουλόβερ. Αλλά δεν είναι τίμιο απέναντι στην κοινωνία επί 4 χρόνια να την γδύνεις και στο τέλος να έρχεσαι ψηφοθηρικά και να δίνεις, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Στο θέμα της πΓΔΜ απορώ με τον κ. Καμμένο, στ’ αλήθεια πίστευε ότι ο Ζάεφ δεν θα έβρισκε τους βουλευτές που χρειαζόταν, με τόσους πάνω από το κεφάλι του;, διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης. Όταν έφυγε ο βουλευτής Καρράς, μου είχε πει ο κ. Τσίπρας “σου παίρνουν τους βουλευτές, δεν είναι ωραίο”. Και μετά πήρε την κα Μεγαλοοικονόμου, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Μίλησα για μειοδοσία. Ο Τσίπρας θεωρεί, λένε, ότι στα Βαλκάνια η Θεσσαλονίκη θα έχει μεγάλο ρόλο. Θα κάνουν τις δουλίτσες του οι ΗΠΑ και όταν υλοποιήσουν το σχέδιό τους για το μεγάλο Αιγαίο, ο Τσίπρας θα έχει ψηφίσει, υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης.

Μίλησα για μειοδοσία. Ο Τσίπρας θεωρεί, λένε, ότι στα Βαλκάνια η Θεσσαλονίκη θα έχει μεγάλο ρόλο. Θα κάνουν τις δουλίτσες του οι ΗΠΑ και όταν υλοποιήσουν το σχέδιό τους για το μεγάλο Αιγαίο, ο Τσίπρας θα έχει ψηφίσει, είπε ο κ. Λεβέντης.

Περιμένω από τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει την θέση της για το όνομα της πΓΔΜ. Δεν κατεβαίνει ο κόσμος στα συλλαλητήρια για τη γλώσσα, για το όνομα κατεβαίνει, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα