Λαφαζάνης:Άνθρακες ο θησαυρός για τη διαπλοκή

6497b35705c63dbae8b1325c0e91d161a99de3760163a0cf58e13fbb7a24f5b4

Δήλωση έκανε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τη συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή.
Ολόκληρη η δήλωση του κ.Λαφαζάνη
Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Τσίπρας διαφήμιζαν με τυμπανοκρουσίες τη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής ως ένα βήμα συνταρακτικών αποκαλύψεων και συντριπτικού πλήγματος κατά της διαπλοκής.

Η χθεσινή ομιλία Τσίπρα απέδειξε ότι ήταν άνθρακες ο θησαυρός.

Η παρέμβαση στη Βουλή του νεομνημονιακού και νεο-μερκελιστή Αλέξη Τσίπρα απέδειξε, αντιθέτως, ότι ο ίδιος παίζει άσχημο θέατρο, ενώ έχει συμβιβαστεί πλήρως με τη παλιά διαπλοκή και η κυβέρνησή του, δίπλα στην παλιά, οικοδομεί τη δική της καινούργια διαπλοκή.

Όσοι παρακολούθησαν τη χθεσινή συνεδρίαση στη Βουλή το μόνο που είδαν ήταν ένα θλιβερό και ανούσιο «ξεκατίνιασμα» ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Η παρακμιακή αντιπαράθεσή τους δεν έφερε αποκαλύψεις, αλλά υπήρξε το κακόγουστο συναινετικό ντεκόρ για μεταξύ τους συμψηφισμούς συγκάλυψης βρόμικων κυκλωμάτων και για αμοιβαία συγκάλυψη παλιών και νέων σκανδάλων.

Αν η κυβέρνηση επιδίωκε με τη χθεσινή συζήτηση να επιτύχει έναν αντιπερισπασμό από τα άγρια αντιασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που ακολουθούν, απέτυχε παταγωδώς.

Ο ελληνικός λαός ξέρει τώρα πολύ καλά ότι η διαπλοκή θα συνεχίσει «να ζει και να βασιλεύει», ότι τα παλιά σκάνδαλα μπαίνουν οριστικά στο ψυγείο, τα νέα σκάνδαλα καλά θα κρατούν, ενώ η λεηλασία του ελληνικού λαού με νέους φόρους και περικοπή συντάξεων θα φτάσει στο αστρονομικό ύψος των 6 δισ. ευρώ τουλάχιστον.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τον νεομνημονιακό Τσίπρα ούτε τον παλαιομνημονιακό Μητσοτάκη και τους δορυφόρους τους.

Η Ελλάδα χρειάζεται όσο ποτέ μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή και μια νέα αρχή με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα εξόδου από την Ευρωζώνη και σύγκρουσης με την αντιδραστική Ε.Ε.

Σχετικά Νέα