ΛΑΕ: Δίνουμε μαζικά δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου

Σε κινητοποίηση καλεί η Λαϊκή Ενότητα τα μέλη της εν όψει των πλειστηριασμών που συνεχίζονται και αύριο στα Ειρηνοδικεία. Καλεί μάλιστα τους πολίτες να κινητοποιηθούν για να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ έχει ως εξής: 

 

«Δεν θα πούμε «καλό μήνα» ούτε αυτή τη φορά στα «κοράκια»

Δίνουμε, ξανά, μαζικά δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου

Όλες και όλοι θα συνεχίσουμε να αποτρέπουμε τη συνεχιζόμενη προσπάθεια υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και των α’ κατοικιών

Με την έλευση του Νοεμβρίου, συνεχίζεται η προσπάθεια υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και των α’ κατοικιών για χάρη των εξοντωτικών και σε βάρος του λαού απαιτήσεων που θέτουν οι δανειστές, έχοντας τις «ευλογίες» της κυβέρνησης και των φιλομνημονιακών κομμάτων της Βουλής. Όμως και αυτό το μήνα, όσες και όσοι συμμετέχουμε στο Κίνημα κατά των πλειστηριασμών θα δώσουμε και αυτή τη φορά δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία για να αποτρέψουμε την επιχειρούμενη λεηλασία. Με ανάλογες, συνεχείς κινητοποιήσεις του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων μηνών, απετράπησαν πολλές προσπάθειες υφαρπαγής λαϊκών κατοικιών.
Η αντίσταση του Κινήματος έχει προκαλέσει την αντίδραση του μνημονιακού κατεστημένου, που προσπαθεί με διάφορα «παπαγαλάκια» να πείσει τον ελληνικό λαό ότι οι πλειστηριασμοί αφορούν στους μεγαλοϊδιοκτήτες καθώς και ότι, όσοι αγωνίζονται ενάντια τους προστατεύουν τις μεγάλες περιουσίες. Φυσικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα και το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από συγκεκριμένα στοιχεία. Κάθε εβδομάδα, τα «κοράκια» επιχειρούν να «βγάλουν στο σφυρί» α’ κατοικίες λαϊκών οικογενειών και καταστήματα μικρομεσαίων οι οποίοι επλήγησαν σφοδρά από τη συνεχιζόμενη κρίση.

Όλες και όλοι μαζί δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017.

Δεν μας πτοούν τα «παπαγαλάκια» – Εντείνουμε τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών.

Ακυρώνουμε στην πράξη με μαζικούς, κινηματικούς αγώνες και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς»

Σχετικά Νέα