ΛΑΕ:Συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο την Τετάρτη κατά των πλειστηριασμών

lae_laiki_enotita_logo_sima_0Σε κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας καλεί η Λαϊκή Ενότητα αντιδρώντας στους πλειστηριασμούς.

«Παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για, δήθεν, ρυθμίσεις που θα προστάτευαν την πρώτη κατοικία -ακόμη και για χρέη προς το δημόσιο- και παρά τους θεατρινισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η αρπαγή της λαϊκής περιουσίας συνεχίζεται με πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, καταστημάτων, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτεμαχίων.

Η κυβέρνηση το προηγούμενο χρονικό διάστημα υποσχέθηκε, τάχα -για να εφησυχάσει και να περιορίσει με επικοινωνιακά «τρικ» τις λαϊκές αντιδράσεις- ρυθμίσεις για τη λήψη προστατευτικών μέτρων τα οποία, όμως, ουδέποτε σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν.

Το μόνο που μπορεί να σταματήσει τη λεηλασία της λαϊκής περιουσίας είναι η κοινωνική αντίδραση και η μαζική αγωνιστική κινητοποίηση.

Μπροστά σε αυτή τη νέα επίθεση σε βάρος των οικονομικά αδύναμων πολιτών, η ΛΑ.Ε. καλεί τους πολίτες και πρώτα απ’ όλα τους νέους, σε αντίσταση και δυναμική παρέμβαση σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας, κάθε Τετάρτη – ημέρα διεξαγωγής των πλειστηριασμών.

Καλούμε τα εργατικά συνδικάτα, τα κοινωνικά κινήματα, τις οργανώσεις και τις συλλογικότητες της Αριστεράς να ανταποκριθούν στην άμεση ανάγκη συγκρότησης ενός μαζικού κινήματος για την αποτροπή της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας που μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την ανατροπή των μνημονίων και των δυνάμεων που τα υπηρετούν.

Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού την Τετάρτη 26/10/2016 και ώρα 3 μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Κ. Λουκάρεως 14, πίσω από το Εφετείο), στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10 ΣΤΙΣ3.00 μ.μ., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Καμιά λαϊκή κατοικία, καμιά λαϊκή περιουσία δεν θα βγει στο σφυρί

Ο αγώνας θα φέρει τη νίκη»

Σχετικά Νέα