Κ.Μπακογιάννης: Ο δήμος να βγει μπροστά και στο ζήτημα της καταστολής…

“Ο δήμος Αθηναίων πρέπει να βγει μπροστά και στο ζήτημα της καταστολής” επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Ο κ. Μπακογιάννης, σύμφωνα με το skai.gr, έκανε λόγο ένα νέο επιχειρησιακό συντονιστικό κέντρο, με συνεργασία ΕΛΑΣ – δημοτικής αστυνομίας και για αναβάθμιση της δημοτικής αστυνομίας με τεχνολογικά μέσα και εξοπλισμό.

“Ο ίδιος ο δήμος δεν μπορεί απλώς να βγαίνει και να καταγγέλλει, ο δήμαρχος αν θέλει να πάρει πρέπει και να δώσει, συνεισφέροντας στην πρόληψη με ένα περιβάλλον φιλικό προς την οικογένεια και τον νέο, και εχθρικό προς τον παραβάτη και τον εγκληματία… Σήμερα στο φωτισμό η Αθήνα είναι γεμάτη μαύρες τρύπες” σημείωσε.

“Θέλουμε να διώξουμε από την αυτοδιοίκηση την κομματίλα” τόνισε εξάλλου ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος της Αθήνας, εξήγησε, δεν μπορεί να αισθάνεται κομμάτι της κεντρικής πολίτικης σκηνής, έχει σημαντική δουλειά, πρέπει να ασχολείται με την καθημερινότητα. “Ο φωτισμός, η καθαριότητα, το πεζοδρόμιο η παιδική χαρά όλα αυτά μπορεί να φαίνονται μικρά αλλά είναι μεγάλα, ορίζουν την καθημερινότητα μας. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετράει το τι κάνεις, όχι το τι λες. Στόχος μου είπε να είμαι ο καλύτερος δήμαρχος” επισήμανε.

Ο κ. Μπακογιάννης εστίασε και στη σημασία αξιοποίησης όλων των δυνατών πόρων από τους δήμους και τις περιφέρειες. “Είμαστε η πρώτη περιφέρεια σε χώρα απορροφητικότητα πόρων στη χώρα” ανέφερε για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα