Κ. Καραγκούνης: Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει με επιμονή όλες τις παθογένειες του παρελθόντος

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.

Ειδικότερα, μιλώντας στον realfm, ο κ. Καραγκούνης ανέφερε πως «υποτίθεται ότι αυτή η κυβέρνηση ψηφίστηκε για να φέρει κάτι το νέο στην πολιτική ζωή του τόπου και τρία χρόνια τώρα με όλες τις πράξεις της κάνει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή, έχει ενστερνιστεί και επαναλαμβάνει με επιμονή όλες τις παθογένειες του παρελθόντος, που όλα τα υπόλοιπα κόμματα εξουσίας σε ένα μεγάλο βαθμό τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια τις είχαν διαγράψει», σημείωσε μεταξύ άλλων και διερωτήθηκε «γιατί η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τον νόμο; Ακούω τον κ. Βασιλειάδη που έλεγε θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Υπάρχει ένα πλαίσιο αυτή τη στιγμή, το πλαίσιο αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό. Γιατί δεν εφαρμόζεται; Γιατί δεν βγαίνει ο κ. Βασιλειάδης και ο κ. Τσίπρας να πει να εφαρμοστεί ο νόμος; Γιατί υπάρχει αυτή η παράλειψη; Δεν το καταλαβαίνω».

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ είπε ακόμα πως «από ό,τι καταλαβαίνω και αυτό που είπε και η κυβέρνηση είναι ότι γίνεται η διακοπή για να δημιουργήσουμε ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο. Αυτήν τη δουλειά θα κάνουμε; Εδώ δεν εφαρμόζεται ο νόμος, εδώ υπάρχει μία αίσθηση ανομίας. Αυτή η κυβέρνηση ολιγωρεί σε όλα και δείχνει είτε ηθελημένα είτε αθέλητα να εκβιάζεται και τελικά να υποχωρεί σε όλα» ανέφερε ο κ. Καραγκούνης.

Σχετικά Νέα