Κωσταντοπούλου:Ο Αλ.Τσίπρας ζητά παραίτηση απ’ όποιον αντιστέκεται στα κοινωνιοκτόνα μέτρα

αρχείο λήψης

Νέα πυρά κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το βουλευτικό αξιώμα.

«Το μόνο πράγμα που θα προστατεύσει ο Αλέξης Τσίπρας οι νεομνημονιακοί συμπαραστάτες του από τους πλειστηριασμούς είναι οι καρέκλες τους» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Δεν είναι σύνθημα, είναι δέσμευση αξιοπρέπειας, υπόθεση συνέπειας. Γαβριήλ, καταψήφισε, μην παραιτηθείς.

Ο Α.Τσίπρας ζητά παραίτηση απ’ όποιον αντιστέκεται στα κοινωνιοκτόνα μέτρα και στην παράδοση των σπιτιών των δανειοληπτών στους τραπεζίτες.

Είχαμε δεσμευθεί για μια σύγχρονη σεισάχθεια, για οριστική διαγραφή αυτών των δανείων για τους μη έχοντες. Κάποιοι-ες το εννοούσαμε.

Είχαμε δεσμευθεί για πλήρη προστασία της α’ κατοικίας και εθνικοποίηση των τραπεζών που ανακεφαλαιοποιήθηκαν αδρά. Κάποιοι-ες το εννοούσαμε

Το μόνο πράγμα που θα προστατεύσει ο Αλ.Τσίπρας  και οι νεομνημονιακοί συμπαραστάτες του από τους πλειστηριασμούς είναι οι καρέκλες τους» έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σχετικά Νέα