Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας – Καμμένος αλληλοεκβιάζονται όπως οι μαφίες

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, άσκησε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Χαρακτήρισε τον Τσίπρα «απολύτως ελεγχόμενο άτομο από τον ξένο παράγοντα», προσθέτοντας ότι «κάνει αυτά που ήθελε ο Σημίτης».
«Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε πάρα πολύ κόσμο. Εξαπάτησε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, εξαπάτησε κι εμάς. ο κ. Τσίπρας αν μπορούσε να μην κάνει καθόλου εκλογές, δεν θα έκανε καθόλου εκλογές», είπε ακόμα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ενώ αναφερόμενη στο πολιτικό διαζύγιο, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς:
«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αλληλοεκβιάζονται όπως κάνουν οι μαφίες. Ο κ. Καμμένος έκανε βαρύτατες καταγγελίες στο υπουργικό συμβούλιο πριν λίγους μήνες για εξαγορά, όμως εντέυθεν της κατηγορίες αυτές τις έχει κάνει γαργάρα».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν η κυβέρνηση έχει ακόμα «καύσιμα», απάντησε χαρακτηριστικά: «καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν; Εύχομαι να έχουν καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν».
Η κ. Κωνσταντοπούλου επισήμανε απευθυνόμενη στα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι «σε ψηφισμένο νομοσχέδιο το οποίο αγγίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο δημοψηφίσματος. Αρκούν 120 βουλευτές. Θα ζητήσουν να μιλήσει ο λαός;»
Τέλος, επανέλαβε την πρόσκλησή σε debate προς τον πρωθυπουργό.

Σχετικά Νέα