Κωνσταντοπούλου:Εξωφρενική η υποψηφιότητα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989, χαρακτήρισε εξωφρενική  την υποψηφιότητα Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ, ενώ παράλληλααπέδωσε σε καπρίτσιο τον περιορισμό των καναλιών σε τέσσερα και ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης. Από τα πυρά της δεν ξέφυγε και η Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα,η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «κάποιοι βλέπουν καρέκλα και αμειβόμενη θέση και δεν μπορούν να συγκρατηθούν», είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. Έκανε λόγο για ¨ξετσίπωτο παζάρι για να βάλει ο καθένας τους δικούς του».

Επίσης,ζήτησε παραίτηση της κυβέρνησης αλλά όχι, όπως είπε, για να έρθει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος διέλυσε την Δημόσια Διοίκηση.

Επιπλέον είπε ότι «χρησιμοποιεί ως πρόσχημα το παρελθόν του Πολύδωρα, είναι ανειλικρινής, ήταν κεντρικό στέλεχος προταθείς ως Πρόεδρος της Βουλής, υπουργός της Ν.Δ.».

Τέλος,αναφερόμενη στην παύση των ενεργών μελών του ΕΣΡ με τροπολογία του κ. Παππά αποκάλυψε πως του είχε πει τότε ότι «όταν παίζεις με όρους μαφίας, θα καείς» ενώ απέδωσε παρακρατικά χαρακτηριστικά στην επίθεση στον αντιπρόεδρο του ΣτΕ.

Σχετικά Νέα