Κωνσταντοπούλου:«Δεν έφυγα ποτέ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε ο πρόεδρός του»

konstantopoulou_431912649

H Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχολίασε πως οι εκλογές αυτές είναι κατά παραγγελία των δανειστών, «είναι εκλογές Σόιμπλε»είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα,πρόσθεσε ο λαός έδωσε 62% «όχι» στο δημοψήφισμα, η κυβέρνηση έκανε «ναι» το όχι. «Με θλίβει ότι μια κυβέρνηση που εξελέγη με αντιμνημονιακό πρόγραμμα, έφερε τρίτο μνημόνιο» σημείωσε.Επίσης,η κ.Κωσταντοπούλου είπε«Δεν έφυγα ποτέ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε ο πρόεδρός του. Πάλεψα μέχρι τέλους για την υπεράσπιση της δημοκρατίας».

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται περί σύγκρουσης της κυβέρνησης με την Ευρώπη η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Γελάω πικρά όταν ακούω για σύγκρουση με την ΕΕ» και πρόσθεσε ότι η Δημοκρατία στην χώρα μας έχει καταλυθεί.«Έχει καταλυθεί η δημοκρατία στη χώρα μας. Αυτή τη στιγμή το κοινοβούλιο νομοθετεί κατά παραγγελία» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι γραμμένα στη συμφωνία της 13ης Ιουλίου όλα αυτά που στοιχειοθετούν κατάλυση της δημοκρατίας. Απειλούν τον ελληνικό λαό με εξαθλίωση. Είναι εσχάτη προδοσία όλων όσων συμπράτουν σε αυτό το καθεστώς αποικίας και εξαναγκασμού του κοινοβουλίου να νομοθετεί κατά παραγγελία».

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι δεν έμαθε ποτέ για την παραίτηση της κυβέρνησης. «Η παραίτηση της κυβέρνησης έγινε σε συνεννόηση με τους δανειστές και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από την Πρόεδρο της Βουλής το απέκρυψε. Η ενημέρωση δεν ήταν πλήρης ούτε η δέουσα για τη συμφωνία της 13ης Ιουλίου».

 

Σχετικά Νέα