Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Φεβ 18th, 2016

Κυρ.Μητσοτάκης: «Όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει»

kyrmitsoΑν η κυβέρνηση κινηθεί σε κάποια θέματα στην σωστή κατεύθυνση, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να την στηρίξουμε, δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην κοπή της πίττας της κομματικής οργάνωσης των Βρυξελλών. Υπογράμμισε ωστόσο ότι όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, η Ν.Δ. θα τις κερδίσει.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι έστω και με καθυστέρηση η κυβέρνηση κινείται προς την σωστή κατεύθυνση στο προσφυγικό έχοντας εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Στο προσφυγικό , συνέχισε, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για διαμόρφωση εθνικής γραμμής, και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα αποδώσει γιατί και στην Ευρώπη αναπτύσσονται λαϊκιστικές φωνές και υπάρχουν χώρες που προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους».

Κλείνοντας ζήτησε από τα κομματικά στελέχη να είναι σε ετοιμότητα και εξήγησε: «Δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές, δεν εξαρτάται από εμάς, όμως όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, η Ν.Δ. θα τις κερδίσει. Ήδη υπάρχει αλλαγή του δημοσκοπικού χάρτη σε σχέση με την εικόνα που υπήρχε πριν από μερικούς μήνες».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo