Κυρ. Μητσοτάκης: Έχετε αποτύχει παντού-Εκλογές τώρα!

mitsotakis-tha-epistrepsei-to-dilimma-eurw-i-draxmiw_hr-thumb-large«Ποτέ στην ιστορία του Κοινοβουλίου, καμία κυβέρνηση δεν έχει αθετήσει την υπογραφή της σε διακρατική συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι ανίκανη να διαχειριστεί επενδύσεις και κάνει κακό στη χώρα και αντί οι επενδύσεις να είναι πρώτη προτεραιότητα διώχνει και τους λίγους επενδυτές που έχουν απομείνει.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέστησε προσωπικά υπεύθυνο τον πρωθυπουργό «για τις πράξεις του υπουργού του», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μία ημέρα πριν από το ταξίδι του πρωθυπουργού, θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις της Ελλάδας με την Κίνα, οι οποίες οικοδομήθηκαν με τις προσπάθειες πολλών κυβερνήσεων «για να ικανοποιήσει μια δράκα συνδικαλιστών», όπως σημείωσε.

«Αποτύχατε και στις επενδύσεις. Έχετε αποτύχει παντού», τόνισε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές. «Η χώρα δεν έχει ανάγκη έναν ακόμη εκλογικό νόμο. Η χώρα έχει ανάγκη εκλογές. Έχει ανάγκη επιτέλους μια σοβαρή κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Οι αντοχές της ελληνικής κοινωνίας εξαντλούνται. Όλοι αντιλαμβάνονται τη ζημιά που προκαλέσατε. Την αντιλαμβάνονται γιατί τη βιώνουν».

 

Σχετικά Νέα