Δημοσιεύθηκε στις: Τε, Σεπ 21st, 2016

Κουτσούμπας:Κάλπικη αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

koutsoumpasΓια κάλπικη αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία, έκανε λόγο στην ομιλία του στη Βουλή, ο γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η κυβέρνηση χαρακτηρίζει ως δήθεν κάθαρση του τηλεοπτικού τοπίου την αμφίβολη αντικατάσταση ορισμένων καναλαρχών από άλλους, που τους έχουν και τους θεωρούν οι ίδιοι, άλλους υπόδικους, άλλους νέους κρατικούς εργολάβους βοσκοτοπίων κλπ, την ίδια στιγμή που η ενημέρωση εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του κεφαλαίου και εκεί θα μείνει», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια εκτίμησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν «κάλπικη αντιπαράθεση μεταξύ τους», η οποία «εστιάζεται μόνο στα θέματα διαφθοράς και αποτελεσματικότητας της διαχείρισης».

Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για «κοροϊδία της δήθεν δίκαιης ανάπτυξης» και ρώτησε «πώς να μην είναι ευχαριστημένα τα διάφορα γεράκια της Ε.Ε., των ΗΠΑ και του ΔΝΤ που σας στηρίζουν σήμερα και βέβαια μετά θα σας πετάξουν ως στημένες λεμονόκουπες;».

Αναφερόμενος στο Ελληνικό ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ σημείωσε ότι η αξιοποίησή του «εντάσσεται σε ένα γενικό σχεδιασμό εν μέσω μεγάλων ανταγωνιστικών σχεδίων των ομίλων. Η προώθηση του σχεδιασμού αυτού ισοδυναμεί με επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo