Δημοσιεύθηκε στις: Σα, Αυγ 27th, 2016

Κουτσούμπας:Αντεπίθεση εδώ και τώρα για να μπορέσει να ανακουφιστεί ο ελληνικός λαός

c7bcf5a539-660x330«Το δίλημμα για το λαό μας και το κίνημά του είναι μόνο ένα σήμερα: Ή θα υποταχθεί ή θα περάσει στην αντεπίθεση. Δεν υπάρχει άλλη λύση» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στην Λάρυμνα, όπου παρευρέθη απόψε στην προφεστιβαλική εκδήλωση του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

«Ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν αποφασίσει, απ’ ότι όλα δείχνουν, να προχωρήσουν και να τελειώσουν τη βρώμικη δουλειά που έχουν ξεκινήσει, αυτό που τους απαιτεί το ίδιο το μεγάλο κεφάλαιο, η ΕΕ και οι άλλοι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί. Και βέβαια σε αυτό το ζήτημα τους σιγοντάρει πάρα πολύ καλά και η αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα αστικά κόμματα» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στην Λάρυμνα, όπου παρευρέθη απόψε στην προφεστιβαλική εκδήλωση του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

«Το δίλημμα για το λαό μας και το κίνημά του είναι μόνο ένα σήμερα: Ή θα υποταχθεί ή θα περάσει στην αντεπίθεση. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο καθυστερούμε να περάσουμε σε αυτή την αντεπίθεση, τόσο θα δυναμώνουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, τόσο θα μετράμε νέες μεγάλες απώλειες στο εισόδημά μας, στις συντάξεις, στους μισθούς, στα κοινωνικά δικαιώματα, στα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματιών, θα πληρώνουμε νέους φόρους – ο ΕΝΦΙΑ ήδη έρχεται από τη Δευτέρα» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας καταλήγοντας «αυτή είναι η λύση που προτείνει το ΚΚΕ: Αντεπίθεση εδώ και τώρα για να μπορέσει πραγματικά να ανακουφιστεί και να νικήσει ο ελληνικός λαός.»

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo