Κουρουμπλής:Ευθύνες των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου

pkouroumplis

O υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»,αναφορικά με την βιαοπραγία κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου τόνισε πως υπάρχουν ευθύνες των αστυνομικών που βρέθηκαν εκεί και δεν επενέβησαν ως όφειλαν .

Ο κ.Κουρουμπλής είπε χαρακτηριστικά.»Οι άνθρωποι που ήταν εκεί από μεριάς της αστυνομίας και που όφειλαν να παρέμβουν και δεν παρενέβησαν έχουν βαρύτατη ευθύνη πλημμελούς άσκησης του καθήκοντός τους».

Παράλληλα,τόνισε ότι όπου υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν και «η ηγεσία θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρή» στέλνοντας σαφές μήνυμα στα σώματα ασφαλείας πως θα βρεθεί εκτός «όποιος νομίζει ότι σε αυτό το χώρο μπορεί να παίζει παιχνίδια». Ο κ. Κουρουμπλής καταδίκασε τον ξυλοδαρμό και τόνισε ότι έχουν ταυτοποιηθεί αρκετοί από τους δράστες.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Φίλη, έκανε λόγο για υποκρισία καθώς γίνεται επίθεση σε υπουργό που είχε τη γενναιότητα να εκφράσει διαφορετική άποψη. «Βρήκαμε ψευδεπίγραφο τρόπο να σηκώσουμε θέμα όταν το ελληνικό κράτος επί 60 χρόνια είχε θαμμένη την υπόθεση του ποντιακού ελληνισμού», συμπλήρωσε.

Σχετικά Νέα