Κουρουμπλής:Είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνει μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή σοσιαλιστική παράταξη

αρχείο λήψης (2)

O υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον Real fm τόνισε πως είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνει μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή σοσιαλιστική παράταξη.

Παράλληλα,στην ερώτηση από ποιους χώρους πρέπει να καταρτιστούν οι λίστες του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Κουρουμπλής είπε  “Ξεκίνησα μια μεγάλη προσπάθεια να συνομιλήσω με πάρα πολύ κόσμο του ευρύτερου αυτού χώρου γιατί αυτό αφορά και στον ΣΥΡΙΖΑ, αφορά όμως και τον κόσμο του κεντροαριστερού λεγόμενου χώρου, ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνει μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή σοσιαλιστική παράταξη”ενώ πρόσθεσε “Ρεαλιστικά σκεφτόμενοι πρέπει να δούμε το δάσος και το δάσος είναι να στηρίξουμε και να πλαισιώσουμε αυτή την προσπάθεια που σήμερα καθοδηγεί ο Αλέξης Τσίπρας και για να γίνει αυτή η μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Απέναντι στη δεξιά και την κεντροδεξιά πρέπει να συγκροτήσουμε τη νέα μεγάλη δημοκρατική σοσιαλιστική και αριστερή παράταξη. Αυτό προσπαθώ, προσπαθώ να πείσω στελέχη του ευρύτερου αυτού χώρου, να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή”.

 

Τέλος,ο υπουργός Υγείας αναφερόμενοςε και στο μεταναστευτικό είπε “Δεν είναι το ζήτημα ούτε ελληνικό, εγώ λέω ότι είναι και πάνω από ευρωπαϊκό. Θα πρέπει να το καταλάβουν, να συνεργαστούν και με τη Ρωσία και με την Αμερική και να βρουν τρόπους να εκτονώσουν την κατάσταση στη Μέση Ανατολή”.

Σχετικά Νέα