Κουράκης:Εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν

kourakis

Εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν, είπε μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM” ο α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, Τάσος Κουράκης, ο οποίος απαντώντας στα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει και ότι χρειάζεται και δεύτερη τετραετία για να διορθώσει τα κακώς κείμενα δεκαετιών.

“Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές και μάλιστα αυτή η κυβέρνηση έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει για να μπορέσει να συμμαζέψει πράγματα τα οποία είχαν κατεδαφιστεί εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες” είπε ο κ. Κουράκης, μιλώντας στην εκπομπή “Δεύτερη Ανάγνωση” και πρόσθεσε ότι εκτός από τους ανεύθυνους όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούν ότι το κόστος από πιθανές πρόωρες εκλογές αυτή την περίοδο, θα ήταν δυσβάστακτο φορτίο για την ελληνική κοινωνία.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της αξιολόγησης, υπενθύμισε ότι το περασμένο καλοκαίρι η προτροπή της αντιπολίτευσης ήταν να κλείσει “όπως – όπως” η συμφωνία και επισήμανε ότι όταν η κυβέρνηση κατάφερε να το πετύχει, αλλά τότε το ΔΝΤ άρχισε να βάζει εμπόδια με στόχο – όπως είπε – να ευνοηθεί ο αρχηγός της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης. “Όταν έφθασε το σημείο να έχουμε μια συμφωνία η οποία μπορεί να περάσει και από τους θεσμούς και από την ελληνική Βουλή τότε άρχισε το ΔΝΤ και βάζει μια τρικλοποδιά η οποία στην πραγματικότητα σημαίνει ευθεία επέμβαση και πολιτικό παιχνίδι και μάλιστα πολύ συγκεκριμένα υπέρ το κ. Μητσοτάκη” υπογράμμισε ο κ. Κουράκης.

Σχετικά Νέα