Δημοσιεύθηκε στις: Τρ, Απρ 12th, 2016

Κουμουτσάκος:Δεν θα το παίξουμε ξανά το παιχνίδι του 2015

dsd«Είναι σαφής η θέση μας: Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Αυτό το παιχνίδι δεν θα το παίξουμε» απάντησε, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8 ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία αν βρεθούμε στο ίδιο σημείο με τη διαπραγμάτευση του 2015 και προκύψει μία ψηφοφορία στη Βουλή όπου η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να περάσει μόνη της τα μέτρα.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, «εδώ είναι ένα ξαναπαιγμένο έργο, μόνο που αυτό επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης, ώστε να φτάσουμε στο παρά ένα, για να στηθούν πολιτικοί εκβιασμοί προς όλο το όλο φάσμα, δεν πρόκειται να επαναληφθεί» και συμπλήρωσε:

«Η ΝΔ, ο πρόεδρός της, έχει εγκαίρως τοποθετηθεί, με μία πολύ απλή και λογική θέση, ότι οι δημοκρατίες δεν κυβερνώνται με δύο διαφορετικές πλειοψηφίες: Μία πλειοψηφία που αφορά τις πολύ δύσκολες αποφάσεις -εκεί χρειάζεται η στήριξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης- και μία άλλη πλειοψηφία, η βολική πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος και του συντρόφου τους από τα δεξιά, του κ. Καμμένου, θα ψηφίζει τα μέτρα εκείνα που τους επιτρέπει να κάνουν πολιτικές και κομματικές επενδύσεις».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo