Δημοσιεύθηκε στις: Σα, Ιούν 4th, 2016

ΚΚΕ: Έρχεται νέα επίθεση στα συνδικαλιστικά δικαιώματα

kke«Όσο δε για τους δήθεν «συμμάχους», το Ευρωκοινοβούλιο και το Διεθνή Οργανισμό Εργασίας, στους οποίους αναφέρεται ο κ. Τσίπρας και οι οποίοι έχουν πρωτοστατήσει στις αντεργατικές ανατροπές, τότε ισχύει αυτό που λέει ο λαός μας «βάζουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα»»

Να ετοιμαστούν για νέα επίθεση στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαίωματά τους καλεί τους εργαζομένους το ΚΚΕ μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών και την δέσμεύσή του ότι θα υπερασπιστεί τα εργασιακά όπως έκανε με τις συντάξεις και την α΄ κατοικία.

«Όταν ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι θα προστατεύσει την εργασία, όπως προστάτευσε τις συντάξεις -τις οποίες τσάκισε- και την πρώτη κατοικία -την οποία παρέδωσε εξ ολοκλήρου στα funds- τότε οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αναμένουν νέα επίθεση στα εργασιακά και συνδικαλιστικά τους δικαιώματα, που αποτελεί άλλωστε επιταγή του κεφαλαίου και δέσμευση της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων, στο πλαίσιο του 3ου μνημονίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός.

«Όσο δε για τους δήθεν «συμμάχους», το Ευρωκοινοβούλιο και το Διεθνή Οργανισμό Εργασίας, στους οποίους αναφέρεται ο κ. Τσίπρας και οι οποίοι έχουν πρωτοστατήσει στις αντεργατικές ανατροπές, τότε ισχύει αυτό που λέει ο λαός μας «βάζουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα»» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo