Κικίλιας: Τελειώνει ο εφιάλτης της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Όλοι καταλαβαίνουν ότι πλησιάζει η ώρα του τέλους αυτού του εφιάλτη που ζούμε 3,5 χρόνια με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τονίζει ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, υποστηρίζοντας ότι ποτέ, καμία κυβέρνηση της μεταπολίτευσης δεν ολιγώρησε τόσο τραγικά για τόσο σημαντικά θέματα, όπως αυτό στο Μάτι.

Και πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι την τελευταία χρονιά φάνηκε η ανικανότητα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα πολύ βασικά. «Είχαμε 24 πνιγμένους συμπολίτες μας στην Μάνδρα το χειμώνα, 96 νεκρούς στην τραγική πυρκαγιά στο Μάτι το καλοκαίρι και 11 νεκρούς από τον ιό του δυτικού Νείλου. Όλα αυτά δείχνουν την ανεπάρκεια, την διοικητική και διαχειριστική δυσχέρεια, την μη ανάληψη των ευθυνών και μια προσπάθεια επικοινωνιακής συγκάλυψης της ανικανότητας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Χαρακτηρίζοντας σόου το διάγγελμα του κ. Τσίπρα, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί με το σόου της Ιθάκης ή με δευτερεύοντα θέματα όπως το ποιος θα γίνει γραμματέας στον ΣΥΡΙΖΑ, να τα καλύψουν όλα αυτά. Αυτά δεν ενδιαφέρουν την ελληνική κοινωνία. Αυτό που διαπιστώνει η ελληνική κοινωνία είναι ότι ενώ ήξεραν από τις 21:30 στην κυβέρνηση πως υπάρχουν νεκροί στο Μάτι, έστησαν ένα επικοινωνιακό σόου για τον κ. Τσίπρα και μιλούσαν για τον καιρό της επόμενης ημέρας. Ποτέ, καμία κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, δεν ολιγώρησε τόσο τραγικά για τόσο σημαντικά θέματα» τόνισε.

Επίσης επισήμανε πως οι Έλληνες ζουν την υπερφορολόγηση, την κοροϊδία σε σχέση με αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά η κυβέρνηση και την τραγικότητα της ανικανότητάς τους στη διοίκηση και πως η ψήφος και η αποδοκιμασία για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα είναι σχεδόν καθολική.

«Ο κ. Ρέγκλινγκ επανέλαβε ότι το 2015 ανακόπηκε η πορεία της χώρας προς την έξοδο από τα μνημόνια και οι μεταρρυθμίσεις, κάτι που κόστισε στην Ελλάδα από 86 έως 200 δισ. ευρώ. Αυτό εξηγεί το γιατί υπερφορολογούνται οι πολίτες που πληρώνουν το μάρμαρο, γιατί έρχονται νέες περικοπές στις συντάξεις, γιατί έρχεται πάλι ο ΕΝΦΙΑ που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε» είπε ο κ. Κικίλιας.

Σχετικά Νέα