Κικίλιας: Δεν ψηφίζουμε μέτρα και αντίμετρα

Ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε τον εαυτό του σε γραφικότητα, δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως «από το Μαξίμου και τη μεγάλη ζωή, πώς να δει ο κ. Τσίπρας την τραγική πραγματικότητα, που βιώνουν οι Έλληνες;  1.000 κατασχέσεις την ημέρα!

Αφού πρώτα τους είπε ψέματα και τους υποσχέθηκε τα πάντα, τους υπερφορολογεί άγρια και τους παίρνει τα σπίτια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, εμφανίζεται, χθες στους τηλεοπτικούς δέκτες, να τους κουνάει το δάχτυλο, με αλαζονεία, έπαρση και αυταρέσκεια.

Το πλεόνασμα Τσίπρα του 2016, να γνωρίζουν οι Έλληνες, ότι είναι υπερφορολόγηση + κατασχέσεις + το Κράτος δεν πληρώνει όσα χρωστάει στους ιδιώτες. Δεν πάει στην κοινωνία, αλλά στην οικοδόμηση ενός κομματικού Κράτους με διορισμούς ημετέρων από τις πόρτες και τα παράθυρα σε φορείς, Υπουργεία και κομματικά γραφεία.

Και κάτι ακόμη για τους αυτοσχεδιασμούς του. Του ζητούσαν λέει 42 φορές πάνω τα μέτρα που παίρνει τώρα: 3,6 δισ μέτρα που φέρνει επί 42 φορές = 151,2 δισ. μέτρα. Η επιστήμη και οι Έλληνες σηκώνουν τα χέρια ψηλά!

Ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε τον εαυτό του σε γραφικότητα. Και κάτι ακόμη για τις αλχημείες του. Για να επιστρέψει αντίμετρα στην ελληνική κοινωνία, 2% του Α.Ε.Π., πρέπει να πιάσει πρωτογενή πλεονάσματα 5,5% του Α.Ε.Π. το 2019. Δηλαδή 10 δις σύνολο.

Άρα ξανακοροϊδεύει τον κόσμο. Και εμείς στην απάτη του κ. Τσίπρα, δεν θα γίνουμε συνένοχοι. Δεν ψηφίζουμε μέτρα, δεν ψηφίζουμε αντίμετρα.

Η χώρα είναι σε λάθος δρόμο και η ελληνική κοινωνία βυθίζεται στην αβεβαιότητα.

Αλλά ο κ. Τσίπρας έφτιαξε ένα παραμύθι και πρέπει αυτό το παραμύθι να το μασήσουν οι Έλληνες.

Θα μας βγάλει από τα Μνημόνια.  Πώς θα μας βγάλει από τα Μνημόνια αφού έχει συμφωνήσει σκληρά μέτρα μετά το 2018;

Λέει ψέματα! Έχει ήδη δεχτεί και φέρνει, τέταρτο Μνημόνιο, με υψηλά πλεονάσματα για πολλά χρόνια, χωρίς χρηματοδότηση.  Δεν έχει πάρει τίποτα για το χρέος, γιατί στα μάτια των εταίρων μας είναι αναξιόπιστος και ούτε αυτό που έχει προσυμφωνηθεί δεν του δίνουν.

Τι και αν από το “Go back κ. Μέρκελ” έγινε χτες “η ανοιχτόμυαλη ηγέτις” ή από το “όσοι δεν είναι καλά στη ψυχή τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους ούτε της Ευρώπης” που είχε πει φωτογραφίζοντας τον κ. Σόιμπλε, χτες έγινε “ένας πολύ σοβαρός και σεβαστός πολιτικός αντίπαλος που είναι σε μια συμμαχική Κυβέρνηση”.

Βολικός ο κ. Τσίπρας για τα ξένα συμφέροντα. Κόβει ξανά μισθούς και συντάξεις, μειώνει το αφορολόγητο, ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία.

Ξεχειλίζει η οργή των Ελλήνων, γιατί έχουν καταλάβει, ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν θα έδινε, για την καρέκλα.

Στον αντίποδα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταθέτει στους Έλληνες μια άλλη πρόταση. Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, ενώνοντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας.

Η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα με ένα πρόγραμμα μείωσης της φορολογίας, μείωσης των δαπανών του Κράτους, επενδύσεων, νέων θέσεων εργασίας και στήριξης των αδυνάμων.

Η αλήθεια θα κερδίσει το ψέμα. Οι Έλληνες θα ανταμειφθούν για τους κόπους τους. Η χώρα θα τα καταφέρει. Η Ελληνική κοινωνία το αξίζει και το μπορεί.

Πλέον όλοι έχουν καταλάβει ότι ικανή και αναγκαία συνθήκη, είναι να φύγει η πιο αποτυχημένη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Σχετικά Νέα