ΚΕΔΕ: Έπρεπε να περάσουν 50 μέρες για να επισκεφθεί το Μάτι η κ. Δούρου

Να ζητήσει «δημόσια συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις της Περιφέρειας Αττικής στη διαχείριση της μεγάλης πυρκαγιάς» καλεί τη Ρένα Δούρου η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με αφορμή την παρουσία της Περιφερειάρχη στο Μάτι, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή.

«Έπρεπε να περάσουν πάνω από 50 μέρες από την τραγωδία που συνέβη στο Μάτι, για να επισκεφθεί την περιοχή η Περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου. Αυτό προφανώς συνέβη γιατί αφενός ‘έτυχε στη βάρδια’ της να επισκεφθεί την περιοχή για δεύτερη φορά ο Πρωθυπουργός» σχολιάζει η ΚΕΔΕ.

Όπως αναφέρει η ΚΕΔΕ «’συμπτωματικά’ υπήρχαν εκεί και δεκάδες τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι, τις οποίες κατά τα άλλα αποφεύγει όπως έχει πει η κ. Περιφερειάρχης».

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας καλεί τέλος την κ. Δούρου να παρουσιάσει το σχέδιό της για την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της μεγάλης καταστροφής, με προτεραιότητα, την αντιπλημμυρική θωράκιση όχι μόνο των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, αλλά όλης της Αττικής».

Σχετικά Νέα