Παραιτήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου

newego_LARGE_t_1101_54549941Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε μέσω Facebook την απόφασή της να παραιτηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα νιώθω, κάθε μέρα, να επιβεβαιώνεται η ύπαρξη μίας συνεχούς επιτροπείας, που κάνει ασφυκτικά τα περιθώρια άσκησης πολιτικής, που ακυρώνει ουσιαστικά την δυνατότητα να αλλάξει η ζωή μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή που ανήρτησε στο Facebook.

«Εφαρμόζουμε μέτρα και πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τον πυρήνα των αξιών και της πολιτικής μας ταυτόχρονα, όμως αδυνατώ να σκεφτώ οποιαδήποτε αξιόπιστη εναλλακτική. Γι’ αυτό παραιτούμαι», σημειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι η Βασιλική Κατριβάνου, ανήκει στην ομάδα των «53» του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν βουλευτής του κόμματος από τον Ιούνιο του 2012 και εκλέχθηκε στην Β’ Αθήνας.
Την θέση της αναμένεται να λάβει ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης.

Η κ. Κατριβάνου, που εκλέχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών ψήφισε «ναι» επί της αρχής στη βουλή το πολυνομοσχέδιο, αλλά καταψήφισε το λεγόμενο υπερταμείο και τον «κόφτη», προκαλώντας δυσφορία και στην κυβέρνηση και στο κόμμα.

 

Σχετικά Νέα