Καταλογισμό ευθυνών μετά το τέλος του τριήμερου εθνικού πένθους προαναγγέλλει η ΝΔ

Σε κριτική και καταλογισμό ευθυνών θα προχωρήσει η ΝΔ από την Παρασκευή, οπότε και ολοκληρώνεται το τριήμερο εθνικό πένθος για τους νεκρούς των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, κατά την έκτακτη σύσκεψη που έγινε σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, έγινε λεπτομερής ανάλυση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, ενώ εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα.

Οι μετέχοντες στη σύσκεψη προχώρησαν σε πλήρη αποτίμηση της κατάστασης, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα και προχώρησε στην καταγραφή και αξιολόγηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες χάθηκαν άδικα δεκάδες ανθρώπινες ζωές. Επίσης, συζητήθηκαν προτάσεις για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων.

Στη σύσκεψη, μετείχαν οι αντιπρόεδροι του κόμματος κ. Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτ. Αυγενάκης, οι Τομεάρχες της ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης και Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι πρώην Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας καθώς και ο Καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Κώστας Συνολάκης.

Το απόγευμα, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέπτεται το ΕΚΑΒ για να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σχετικά Νέα