Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Αυγ 4th, 2016

Κατέθεσε o Δ.Κοντομηνάς στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής

Kontominas-1-696x437 (1)Ολοκληρώθηκε η κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή της Bουλής, για τα τραπεζικά δάνεια των κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης, του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά.

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Κασιδιάρης, διαμαρτυρόμενος, είπε ότι ο Alpha έδειχνε φωτογραφία «Πακιστανού με μπαζούκα« και το απέδιδε στη Χρυσή Αυγή, ενώ μεροληπτούσε κατά της Χρυσής Αυγής και προέβαλε μόνο τρία κόμματα.
«Εσείς έχετε μπαζούκας, εγώ έχω; Δεν είμαι δημοσιογράφος δεν παρεμβαίνω», απάντησε ο κ. Κοντομηνάς και πρόσθεσε: «Δώσαμε περισσότερο χρόνο στη Χρυσή Αυγή σε σχέση με άλλα κανάλια, σέβομαι τους 500.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αλλά όταν κάναμε πάνελς ρωτούσαν ποιοι θα είναι εκεί και μόλις άκουγαν από Χρυσή Αυγή, δεν ερχόταν κανένας».
Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης ρωτούσε επίμονα εάν ο μάρτυρας αναφέρεται στη λίστα Λαγκάρντ, λέγοντας, μάλιστα, ότι η εγγραφή στη λίστα συνδέεται με οικονομικό έγκλημα.
«Σας είπα κύριε «Τίποτα», αναφέρεται η Interamerican και είναι μηδέν», απάντησε ο κ. Κοντομηνάς.
«Τι λες βρε καραγκιόζη, βλάκα, σέβομαι την ηλικία σου και δεν σηκώνομαι», ανταπάντησε ο κ. Κασιδιάρης.
«Είπες για οικονομικό έγκλημα, θα σου κάνω μήνυση», τόνισε ο κ. Κοντομηνάς.

Χθες, παρουσιάσθηκε για να καταθέσει ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης.  Η Επιτροπή εξέτασε τη δυνατότητα να καταθέσει, αλλά δεδομένων των δυσκολιών στην επικοινωνία που προέκυψαν, τελικώς η συνεδρίαση διεκόπη και ο Στ. Ψυχάρης αποχώρησε. Αποφασίστηκε να προσκληθεί ο γιος του Παναγιώτης Ψυχάρης, να καταθέσει ως μάρτυρας και για τον ΔΟΛ, αλλά και για τον Τηλέτυπο, στις 30 Αυγούστου.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo