Καμμένος – Μπαλτάκος: Το τετ α τετ στη Βουλή και οι αποφάσεις για εκλογική συνεργασία

Τετ α τετ είχαν το μεσημέρι της Τρίτης ο Πάνος Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, έγινε στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν αναφορικά με το κάλεσμα που είχε απευθύνει ο κ Καμμένος στον κ Μπαλτάκο για τη δημιουργία κοινού μετώπου

Συζήτησαν εκλογική συνεργασία με σκοπό της δημιουργία ενός ευρέως πατριωτικού μετώπου.

Όπως έγινε γνωστό, θα απευθύνουν προσκλητήριο σε 45 πρώην υπουργούς της ΝΔ που βρίσκονται εκτός Βουλής.

«Με τον κύριο Μπαλτάκο έχουμε μια στενή σχέση εδώ και χρόνια. Συνεργαστήκαμε στενά στην υπόθεση της Siemens. Έχουμε κοινους προβληματισμούς. Η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών μας οδηγεί στο να μοιραστούμε ότι συμπολίτευση και αξιωματική αντιπολίτευση έχουν από κοινού αποφασίσει την παράδοση του ονόματος Μακεδονία, κάτι στο οποίο και οι δυο μας αντιτιθέμεθα. Κάναμε μια συζήτηση, μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς και ξεκινήσαμε έναν διάλογο για το πως μπορούν να βρεθούν οι συνέργειες που θα οδηγήσουν σε μια κοινή προσπάθεια στο μέλλον. Μιλάμε για εκλογική συνεργασία», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

«Η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα το οποίο θα έχει έναν αμιγώς δεξιό χαρακτήρα. Είναι ένα κόμμα που λείπει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς υπάρχουν 45 πρώην υπουργοί της ΝΔ εκτός Βουλής. Εκείνο που εγώ θα ήθελα είναι να κάνουμε ένα ευρύτατο προσκλητήριο σε αυτούς τους υπουργούς. Όσοι εξ αυτών δεν θέλουν ή δεν μπορούν ΟΚ. Σε αυτούς θέλουμε να απευθυνθούμε για τη δημιουργία ενός ευρέος πατριωτικού μετώπου με σκοπό πλέον την προσπάθεια έτσι ώστε το όνομα της Μακεδονίας να μην περάσει στα χέρια των Σκοπιανών», υπογράμμισε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Σχετικά Νέα