Καμμένος: Δεν θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα

”Ίσως παίρνω το λόγο για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ σε αυτή τη Βουλή. Ήδη επεξεργάζεται η κυβέρνηση την διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, όπως έκανε με το Ποτάμι. Δεν θα φιμωθούμε, δεν θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, δεν σημαίνει ότι θα δεχθούμε την απαξίωση. Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και είμαστε περήφανοι» είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε σχέδιο διάλυσης της ΚΟ των ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για αχαριστία από τον κ. Τσίπρα. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σε παρέμβασή του στη Βουλή, ο κ. Καμμένος είχε καλέσει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να υπογράψει μαζί με άλλους 100 βουλευτές την παραίτησή του από βουλευτής, «για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών», αναφέροντας ότι ο ίδιος έχει έτοιμη την παραίτησή του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, στην παρέμβασή του με αφορμή αναφορά του κ. Μητσοτάκη, που είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επέτρεψαν να προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς δεν υπερψήφισαν την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η ΝΔ τον Ιούλιο, δήλωσε ότι «στην πρόταση μομφής του Ιουλίου, οι ΑΝΕΛ είχαμε επτά ψήφους. Η πρόταση μομφής πήρε 127 ψήφους, συνεπώς δεν είχαμε τις ψήφους για την ανατροπή της κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα