Καμμένος για Τουρκία: Θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε

«Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και το διεθνές δίκαιο θα τον τσακίσουμε, θα τον συντρίψουμε» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος διατηρώντας ψηλά τους τόνους και στέλνοντας εκ νέου μήνυμα στην Τουρκία για σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου.

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα ειρηνική, εμείς δεν επιθυμούμε τον πόλεμο, κάνουμε τα πάντα για να έχουμε την ειρήνη, αλλά στέλνουμε και ένα μήνυμα απόλυτα σαφές προς τους πάντες» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από την Κύπρο όπου βρίσκεται, πραγματοποιώντας επίσκεψη σε μονάδες ΕΛΔΥΚ και τη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στη Λάρνακα.

«Αυτό δεν είναι απειλή προς κανέναν, δεν είναι λεονταρισμός, είναι η άσκηση της εθνικής μας κυριαρχίας, του δικαίου. Το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή για να καταλάβουν όλοι ποια είναι τα όριά μας και να ξέρουν ότι το Έθνος είναι ενωμένο» συνέχισε ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του προς τους οπλίτες.

Μάλιστα, επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το υπουργείο και την κυβέρνηση αν η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο: «Έκανα αυτόν τον μικρό απολογισμό, γιατί μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι στη Κύπρο με την ιδιότητα του Υπουργού. Ήμουν εδώ αυτά τα χρόνια σε κάθε παρέλαση, κάθε 1η Απριλίου, αλλά εάν το εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας έρθει στη Βουλή με τη συμφωνία των Πρεσπών εγώ έχω υποχρέωση να αποχωρήσω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και από την κυβέρνηση. Δεν μου το επιτρέπει ούτε η ιστορία ούτε η υπηρεσία μου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να συναινέσω στην παράδοση του όρου της Μακεδονίας. Και θα το κάνω ενσυνείδητα, εκ μέρους της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και πολλών από εσάς».

Σχετικά Νέα