Καμμένος απαντά στις διαρροές περί δυσαρέσκειας: Αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς

«Αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς. Εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, απαντώντας στις διαρροές περί δυσαρέσκειας από την πλευρά των ΑΝΕΛ, διότι προκαλεί αρνητική δημοσιότητα με την στάση του.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις, συμπληρώνοντας ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να μας προκαλούν», ενώ σημείωσε δεν είχε προσφάτως ούτε σχεδιάζει κάποια επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον καυγά του με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, υποστήριξε ότι «είναι φαινόμενο. Έχει έναν συλλογισμό που σκοτώνει την λογική, αλλά μπορεί να σκοτώσει και την συγκυβέρνηση».

Δεν είναι «επικίνδυνοι» ο Καμμένος ή η Αυλωνίτου, αλλά όσοι π.χ. λένε ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων όπως ο Νίκος, Φίλης, δίνοντας πάσα στον Ερντογάν για να «πατήσουν» οι ανιστόρητοι ισχυρισμοί του», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Τέλος, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ, είπε εκείνος ήταν αμυνόμενος στον καυγά με την κ. Αυλωνίτου και πως εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο Τ. Κουίκ, δηλώνοντας πάντως πως πιστεύει ότι ο κ. Κουίκ δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους.

Σχετικά Νέα