Ισπανία: Video- «είμαστε όλοι Ελλάδα»

Με πρωταγωνιστές Ισπανούς πολίτες η οργάνωση «Auditamos Grecia»δημιούργησε ένα βίντεο  με το οποίο στέλνει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες, θέλοντας να τους υπενθυμίσει πως είναι στο πλευρό του ελληνικού λαού και συμπάσχει με όλα αυτά που περνάει η χώρα τον τελευταίο καιρό.

 

Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, Ισπανοί πολίτες μιλούν στα ελληνικά και κρατούν κάρτες γραμμένες στα ελληνικά, για το χρέος της χώρας και τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα.

Το βίντεο έχει τίτλο «¡Todos somos Grecia» δηλαδή «είμαστε όλοι Ελλάδα» και αναφέρει εκτός των άλλων: «Από τις πλατείες, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους πολίτες της Ελλάδας. Ξέρουμε ότι η διάσωση της Ελλάδας ήταν μια απάτη που εξυπηρέτησε μόνο για να βοηθήσει το τραπεζικό σύστημα. Στηρίζουμε το έργο της Επιτροπής Αλήθειας που διενεργεί έλεγχο για να διευκρινίσει πως αυξήθηκε το δημόσιο χρέος τα τελευταία χρόνια. Από τους διάφορους λαούς της Ισπανίας θέλουμε να σας στείλουμε ένα μήνυμα. Δεν είστε μόνες! Δεν είστε μόνοι! Είμαστε όλοι Ελλάδα».

 

Σχετικά Νέα