Ινδία: Άνδρας νεκρός σε νοσοκομείο από ατύχημα με μαγνητικό τομογράφο

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 32χρονος άνδρας στην Ινδία αφού τραυματίστηκε θανάσιμα από μαγνητικό τομογράφο ενώ συνόδευε συγγενή του σε νοσοκομείο.

Ο Rajesh Maruti Maru, σύμφωνα με το hindustantimes.comβοηθούσε στη μεταφορά ενός ηλικιωμένου συγγενή του κρατώντας στα χέρια του μια μεταλλική φιάλη οξυγόνου. Ο τομογράφος από την άλλη είναι εξοπλισμένος με τόσο ισχυρούς μαγνήτες που έλκει με δύναμη ο,τιδήποτε είναι από μέταλλο.

Ο άνδρας έφτασε έξω από την αίθουσα του τομογράφου ενώ τότε κάποιοι υπάλληλοι του νοσοκομείου τον ενημέρωσαν πως το μηχάνημα ήταν κλειστό και άρα μπορούσε με ασφάλεια να μπει με τον ασθενή.

Το μηχάνημα ωστόσο ήταν σε λειτουργία με αποτέλεσμα ο 32χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα καθώς εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο πλαίσιο του τομογράφου και τον μεταλλικό κύλινδρο που μετέφερε.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε άμεσα στο χειρουργείο ωστόσο τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους γιατρούς.

Για το περιστατικό έχουν ήδη γίνει τρεις συλλήψεις ενώ οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά το βίντεο από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι οφείλεται το τραγικό συμβάν.

Η διοίκηση του νοσοκομείου από την πλευρά της ανακοίνωσε πως πραγματοποιεί έρευνα τονίζοντας όμως πως έξω από το χώρο που φιλοξενείται ο μαγνητικός τομογράφος υπάρχει ένδειξη που προειδοποιεί όσους μεταφέρουν μεταλλικά αντικείμενα να είναι προσεκτικοί.

Σχετικά Νέα