Θεοχαρόπουλος: Είμαστε αντίθετοι στην επιχείρηση σπίλωσης του Κ. Σημίτη

Την συμπαράσταση και την κατηγορηματική αντίθεσή του στην προσπάθεια εμπλοκής του Κ. Σημίτη στην σκανδαλολογία των τελευταίων ημερών εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό.

Στην ημίωρη συνάντηση που έγινε το πρωί στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή, ο κ. Θεοχαρόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, επεσήμανε στον πρώην πρωθυπουργό ότι «η συνάντησή τους καταδεικνύει ότι όλο το Κίνημα Αλλαγής, ακόμη κι όσοι δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, όλοι οι πραγματικοί δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, στέκόμαστε απέναντι στις μεθοδεύσεις που επιχειρούν να σπιλώσουν πολιτικούς αντιπάλους και να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή του τόπου».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο των δήθεν αντισυστημικών εθνικολαϊκιστικών και ακροδεξιών δυνάμεων. Οι κ. Σημίτης και Θεοχαρόπουλος συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες καθώς και την ανίσχυση της ενότητας στο Κίνημα Αλλαγής για να αποκρούσεις τις επιθέσεις εναντίον του.

Σχετικά Νέα