Θεοχαρόπουλος: Διαφωνούμε με τις προτάσεις του κ. Μητσοτάκη για τον τρόπο μείωσης των φόρων

Τη διαφωνία του με όσα εξήγγειλε στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα FM. Εξήγησε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε «μια ρητορική ίδια με του κ. Τσίπρα όταν ερχόταν το 2014 με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, είπε πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα ότι θα καταργήσει τρεις νόμους. Για αυτό και χρειάζεται υπευθυνότητα».

Ειδικά για τη μείωση των φόρων, ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε ότι η διαφορά του Κινήματος Αλλαγής από τη ΝΔ, είναι ότι «εμείς θέλουμε η φορολόγηση να γίνεται με προοδευτικές κλίμακες όταν θα γίνει η μείωση των φόρων, και όχι με ενιαία κλίμακα. Άρα, επί της φορολόγησης υπάρχει η δική μας προοδευτική πρόταση, η σοσιαλδημοκρατική πρόταση, και η πρόταση της ΝΔ από την άλλη πλευρά». Επεσήμανε ακόμη, ότι χρειαζόταν μια μεγαλύτερη αυτοκριτική από τον κ. Μητσοτάκη και την παράταξή του και τον κ. Καραμανλή που καθόταν στα πρώτα έδρανα.

Σχετικά με την πρόταση να είναι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης – γιος του Μιχάλη Παπαγιαννάκη – σημερινός εκλεγμένος αντιδήμαρχος Μετανάστευσης του Γιώργου Καμίνη, ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι πρόθεση είναι να συμβάλει στην επίλυση των ζητημάτων του δήμου Αθηναίων υπό προϋποθέσεις, και εννοείται εφόσον δεν κατέβει ο Γιώργος Καμίνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα