Θα «παγώσει» απόψε η Κύπρος- Αναλυτικά οι θερμοκρασίες

Το απόγευµα, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε περιόδους αυξηµένης συννεφιάς. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί και στα νότια και ανατολικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια.Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται τοπικά να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, ηµέρα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι το πρωί µερικώς συννεφιασµένος, για να καταστεί αργότερα κυρίως συννεφιασµένος. Το απόγευµα, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί το απόγευµα στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως το πρωί και το βράδυ. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σηµειωθεί χιονόνερο ή χιόνι, ιδιαίτερα το βράδυ. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γενικά γύρω στους µέσους κλιµατικούς όρους.

Την Πέµπτη, διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια τοπικά στα ορεινά. Το απόγευµα, ωστόσο, ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τους µέσους κλιµατικούς όρους.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, αλλά θα παραµείνει κάτω από τους µέσους κλιµατικούς όρους.

sigmalive.com

Σχετικά Νέα