Θα θρηνήσουμε θύματα προειδοποιεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι αστυνομικοί για να ανεξέλεγκτα φαινόμενα βίας κατά αστυνομικών τμημάτων «κρούουν» οι αστυνομικοί επισημαίνοντας πως αν δεν σταματήσει η ανεξέλεγκτη δράση των μπαχαλάκηδων θα θρηνήσουμε θύματα και καλούν τους υπεύθυνους να μην κρύβουν το πρόβλημα «κάτω από το χαλί».

Με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της Ένωσης στο facebook και με το σκωπτικό τίτλο: «Που να ‘ναι αυτή η παράξενη σκιά που κυνηγάνε;», οι αστυνομικοί καταδικάζουν απερίφραστα τη χθεσινή καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως και σημειώνουν:

«Έχουμε κρούσει εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων και κάθε φορά οι έχοντες την ευθύνη, προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και να μας βαπτίσουν υπερβολικούς. Έχουμε ξαναπεί ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ποιος θα τους σταματήσει άραγε; Η ανύπαρκτη πλέον «ομάδα ΔΕΛΤΑ» τα σχεδόν διαλυμένα ΜΑΤ, ή η Ασφάλεια που ασχολείται μόνο με πάρεργα;», διερωτώνται.

Και καταλήγουν, με σαφείς αιχμές προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Ξέρουν όλοι ότι λέμε την αλήθεια, επειδή όμως δεν διοικούμε, καλούμε τους «υπεύθυνους» να προστατεύσουν και να θωρακίσουν τους αστυνομικούς ώστε να μπορούν να προστατεύουν την κοινωνία. Δείτε την αλήθεια κύριοι και σταματήστε να κυνηγάτε τη σκιά σας».

Σχετικά Νέα