Η ΛΑ.Ε. αγνοεί την απαγόρευση και ετοιμάζεται για συγκέντρωση

Παρά την απαγόρευση συγκεντρώσεων που αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για σήμερα, Πέμπτη, η Λαϊκή Ενότητα ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη συγκέντρωσή της, ενόψει της επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα.

«Μνημείο αυταρχισμού, δουλοπρέπειας και κυνισμού» χαρακτηρίζει συγκεκριμένα η ΛΑ.Ε. την απόφαση της κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας ότι «η διαμαρτυρία θα γίνει κανονικά το απόγευμα» καθώς, όπως επισημαίνει «δεν πρόκειται να πειθαρχήσει στην κυβερνητική αστυνομική αυθαιρεσία» ενώ επισημαίνει, «ο αυταρχισμός δεν θα περάσει».

Στην ανακοίνωση της η ΛΑ.Ε. υποστηρίζει ότι «καταγγέλλει με όλες τις δυνάμεις της την αυθαίρετη και αντιδημοκρατική κυβερνητική απαγόρευση των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας και της διαμαρτυρίας που οργανώνει» και ενημερώνει ότι «η διαμαρτυρία της ΛΑ.Ε στις 6 μ.μ. απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

«Καλούμε τους πολίτες της Αθήνας με την συμμετοχή τους να απαντήσουν στην αυθαιρεσία και τον αντιδημοκρατικό κατήφορο», υποστηρίζει τέλος.

Σχετικά Νέα