Η ΕΡΤ3 επιστρέφει,συναυλία τη Δευτέρα στις 20 00

Το τρίτο κανάλι της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με πανελλαδική εμβέλεια, επανέρχεται με δημοκρατική ευαισθησία, με έγκυρη και πλουραλιστική ενημέρωση, ποιοτική ψυχαγωγία, προγράμματα παιδείας και πολιτισμού, και πάντα με σεβασμό στην ελευθερία έκφρασης του δημιουργού. Η ΕΡΤ3, ως δημόσια ραδιοτηλεόραση, έρχεται από την κοινωνία και απευθύνεται στο σύνολο της κοινωνίας.

ert3_logo_new

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι οι τηλεθεατές θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους.

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την επίσημη επαναλειτουργία της ΕΡΤ3 διοργανώνεται ανοιχτή συναυλία τη Δευτέρα, στις 8 το βράδυ, έξω από το κτίριο της Τηλεόρασης. στη Λεωφόρο Στρατού.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι ερμηνευτές: Σοφία Αβραμίδου, Ευγένιος Δερμιτάσογλου, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Φώτης Θεοδωρίδης, Γιώργος Καζαντζής, Λιζέτα Καλημέρη, Γιάννης Μήτσης, Γιώργος Μπαγιώκης, Έλσα Μουρατίδου, Δημήτρης Νικολούδης, Μαρία Παπανικολάου, Βασίλης Πρατσινάκης, Κώστας Πρατσινάκης, Μαρία Φραγκούλη και Μαρία Φωτίου, και οι μουσικοί: Γιάννης Φιλιππουπολίτης (πιάνο), Νίκος Ψοφογιώργος (τύμπανο), Δημήτρης Γουμπερίτσης (μπάσο), Κώστας Ματσίγκος (κιθάρα), Ηλίας Βελλής (μπουζούκι) και Κώστας Τσούγκρας (ακορντεόν).

 

Σχετικά Νέα