Η δήλωση Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου

66556Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτα, υποστήριξε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η σημερινή παρέλαση, σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατέδειξε το ισχυρό φρόνημα και την αποτρεπτική δυνατότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε παράλληλα, ότι η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου μας θυμίζει ότι η ψυχική ενότητα του έθνους είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση κάθε απειλής αλλά απαραίτητη για να κάνει και η χώρα το μεγάλο άλμα στο μέλλον.

Η δήλωση Μητσοτάκη:

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου μας θυμίζει ότι η ψυχική ενότητα του έθνους είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση κάθε απειλής αλλά απαραίτητη για να κάνει και η χώρα το μεγάλο άλμα στο μέλλον. Παρακολουθήσαμε, σήμερα, μία θαυμάσια παρέλαση, η οποία κατέδειξε όχι μόνο το ισχυρό φρόνημα αλλά και την αποτρεπτική δυνατότητα, την επιχειρησιακή ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σήμερα, πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, εδώ πέρα, από τη Θεσσαλονίκη, στέλνουμε ένα μήνυμα: τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτα και η αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ισχυρή. Θέλω, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων -του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ειδικών Δυνάμεων- για την αυταπάρνηση με την οποία επιτελούν την αποστολή τους σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Τους περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη μας και με την αγάπη μας. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες.

Σχετικά Νέα