Ευ. Αντώναρος: Με μυαλά χούντας οι Γεωργιάδης-Βορίδης

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Αντώναρος άσκησε δριμεία κριτική στους Αδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

«Οι κ.κ.Αδ. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης σκέφτονται ακόμη με μυαλά χούντας. Οτι οι Αριστεροί πρέπει να πέσουν όλοι στην πυρά. Την εθνική συνεννόηση, της εθνική γαλήνη, την έκανε πράξη ο Κων/νος Καραμανλής, ακολούθησε αυτή τη γραμμή ο Κων/νος Μητσοτάκης και ακόμη πιο δυναμικά την εφάρμοσε ο Κώστας Καραμανλής».

Την επισήμανση αυτή έκανε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στον ρ/σ 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Ας έρθουν οι εκλογές, συνέχισε. Ειναι μήνες μπροστά ακόμη. Οι κάλπες είναι γκαστρωμένες όπως έλεγε ο Χαρ. Φλωράκης. Μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα από τις δημοσκοπήσεις. Οι δημοσκοπήσεις μετρούν λιγότερο από 50% του πληθυσμού, οι άλλοι μισοί κλείνουν τα τηλέφωνα. Αυτοί που δεν είναι οργανωμένα μέλη τι θα κάνουν; Οι σιωπηροί τι θα ψηφίσουν; «.

Ο κ. Αντώναρος τόνισε επίσης: «Οι κ.κ. Γεωργιάδης και Βορίδης προέρχεται από έναν χώρο που στην κεντροδεξιά τον αποκαλούσαμε άκρα, άκρα δεξιά δηλαδή. Δεν πρέπει να επιβληθεί αυτή η αντίληψη σε μια μεγάλη παράταξη όπως πρέπει. να είναι η κεντροδεξιά ΝΔ. Οποτεδήποτε η ΝΔ αλλοιθώρισε προς την ακροδεξιά έχασε. Και επί Σαμαρά η ΝΔ αποδυναμώθηκε. Μία. μεγάλη αστική παράταξη πρέπει να απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με ένα κοινωνικό πρόσωπο και όχι με ειδεχθές οικονομικό πρόσωπο το οποίο αφήνει τους πολίτες πίσω».

Σχετικά Νέα